Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας

Η Ελληνική Ακαδημία Ξιφασκίας είναι αθλητικό σωματείο αναγνωρισμένο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού  και ενεργό μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας που ιδρύθηκε το 2017 στο Γαλάτσι από ανθρώπους με αγάπη για τον αθλητισμό και ιδιαίτερα την ξιφασκία. Η έδρα του είναι στην οδό Απειράνθου 12 & Πλάτωνος, σε καινούργια κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα 160 τετραγωνικών μέτρων σύμφωνα με τις νόμιμες προδιαγραφές.

Σκοπός του σωματείου είναι να γνωρίσει την ξιφασκία σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αθληθούν σωματικά και πνευματικά.

Τα οφέλη της ξιφασκίας απολαμβάνουν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες.

Οι μικροί ξιφομάχοι παίζουν σε έναν ευχάριστο χώρο “ξιφομαχώντας” με συνομήλικούς τους στα πλαίσια του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ”, αναπτύσσουν

τις δεξιότητές τους με ιδιαίτερες ασκήσεις υπό την επίβλεψη γυμναστών/στριών – προπονητών/τριών αποφοίτων του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) και με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.

Για τους εφήβους η διέξοδος από την καθήλωση στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου μπορεί να επιτευχθεί με το άθλημα της ξιφασκίας. Η γνωριμία με συνομήλικούς τους, η ομαδική προπόνησή τους, η ευγενής άμιλλα αλλά και η προσπάθεια απόκτησης της νίκης του παιχνιδιού είναι οι παράγοντες που θα δώσουν στα παιδιά το διάλειμμα και την εκτόνωση που χρειάζονται από το ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Οι ενήλικες έχουν την ευκαιρία να αθληθούν με έναν ευχάριστο τρόπο χωρίς την μονοτονία των μεμονωμένων ασκήσεων αλλά μέσω κινήσεων που διαμορφώνονται από το ¨παιχνίδι¨της ξιφασκίας έχοντας στόχο την συνεχή βελτίωση.

Τηλεφωνήστε μας τώρα για να γνωρίσετε το ευγενές άθλημα της ξιφασκίας. Σίγουρα θα μαγευτείτε από αυτό το υπέροχο άθλημα τόσο εσείς όσο και τα παιδιά σας.

Για την διευκόλυνση των αθλητών και γονέων ο σύλλογος παρέχει τον εξοπλισμό που απαιτείται για τους πρώτους μήνες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας , 21140463156978698084